BLOG: Nový Neymar na obzoru. Barcelona už projevila zájem

Antony Matheus (vlevo) Fichajes

Barcelona se zaměřila na nový brazilský talent s charakteristikami velmi podobnými Neymarovi, který to teď válcuje v Eredivisie.

Nové jméno na programu Barcelony je Antony Matheus dos Santos, pravý útočník Ajaxu. Brazilec si užívá fascinující momenty v nizozemském týmu a jeho vysoká úroveň mu může pomoci hrát mezi elitou.

21-letý mladík je na hřišti čistá zábava. Dribling z dávných dob a několik fantastických technických gest, které okouzlí každého, kdo ho vidí hrát. Oslňuje každou hrou, kterou udělá nebo se se svým týmem zúčastní. V minulé sezoně zaznamenal v 40 duelech Ajaxu 10 gólů a 10 asistencí.

Aktuální sezónu začal dobře, odehrál 4 zápasy a vstřelil 1 gól a získal i 2 asistence. Hodnota Antonyho podle Transfermarkt pohybuje okolo 25 milionů eur a smlouva mu v Ajaxu končí v roce 2025.

I když se Antony v rozhovoru vyjádřil, že by rád hrál v lize, jako je ta španělská, nechtěl deklarovat, kterému týmu dává přednost, zda Realu Madrid nebo Barceloně. Je zřejmé, že pokud bude takto pokračovat, zrodí se nová hvězda. Barcelonu bude tento hráč určitě zajímat.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace