Diega Costu čeká dlouhá pauza

Diego Costa (© marca.es)

Špatná zpráva pro Atlético Madrid, Diego Costa si zpřetrhal vazy v pravém koleni, což pro brazilského útočníka znamená dlouhou pauzu.

Ta by se měla pohybovat mezi šesti a sedmi měsíci. Diego Costa si zranění, které potvrdila magnetická rezonance, přivodil na tréninku před prvním soutěžním zápasem sezóny, v němž se Los Colchoneros zítra střetnou v předkole Evropské ligy s norským Strømsgodsetem.

Dvaadvacetiletý útočník byl spojován s možným odchodem ze stadionu Vicente Calderóna, nyní je však jasné, že minimálně do ledna v Atléticu zůstane. Očekává se, že nebude pro první polovinu sezóny zapsán na soupisku.

Atlético Madrid bude muset hledat náhradu do ofenzivy, kromě zraněného Diega Costy totiž nemůže nový trenér Madriďanů Gregorio Manzano počítat ani se Sergiem Agüerem, jenž dokončil přestup do Manchesteru City. Podle španělských médií by ho mohl nahradit jeden z dvojice Giuseppe Rossi a Pablo Osvaldo.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace