City jsou favorité, bude to těžké, myslí si Ancelotti

Carlo Ancelotti na tiskové konferenci

Trenér Realu Madrid, Carlo Ancelotti, se ve čtvrtfinále Ligy misttů utká s obhájcem titulu, Manchesterem City. Podle italského manažera ale nepůjde o žádnou pomstu. Bílý balet se chce soustředit pouze na vlastní výkon, který nesmí být ovlivněn tím, kdo ze soupeřů hraje odvetu na vlastním hřišti. Citizens jsou podle trenéra Realu favorité, Carlo Ancelotti ale očekává nesmírně vyrovnaný výkon.

Real Madrid se ve čtvrtfinále Ligy mistrů utká s obhájcem titulu, Manchesterem City. Los proti sobě oba týmy svedl již potřetí za sebou. Bílý balet odehraje na Santiago Bernabeu první zápas 9. dubna, což znamená, že Manchester City bude mít v půlce dubna v odvetě výhodu domácího prostředí.

City je jedním z favoritů Ligy mistrů, všichni to víme a bude to velmi těžké. Je nám jedno, jestli budeme muset hrát druhý zápas venku, na tom nezáleží. Čtvrtfinále Ligy mistrů je vždycky těžké. Chceme soutěž vyhrát, a aby se nám to podařilo, musíme porazit ty nejlepší. City je možná momentálně jedním z nejlepších týmů v Evropě, bude to obtížné, ale pokud chceme být šampiony Evropy, musíme umět City vyřadit,“ zhodnotil los Ligy mistrů Carlo Ancelotti.

Bílý balet bude mít jedinečnou možnost, jak se City pomstít za vyřazení v loňské sezóně. „Bude to skvělý čtvrtfinálový souboj, a my s nimi budeme hrát sebevědomě. Nevím, co si o tom myslí oni, ale asi to bude podobné. Jeden rok jsme vyhráli my, další rok oni. Uvidíme. Na pomstu nemyslíme, prostě jen chceme porazit soupeře, který hraje stejnou soutěž jako my. Z naší strany nepanuje žádný pocit msty. Každý má svůj vlastní myšlenkový proces. Měla by to být asi velmi těsná remíza. Nemyslím si, že by souboj měl jasného favorita,“ dodal Carlo Ancelotti, který zároveň dodal, že se dlouhodobě zranění Eder Militao a Thibaut Courtois vrátili do tréninku s týmem.

Využijeme přestávku k tomu, abychom jim dali nějakou minutáž k dispozici v několika přátelských zápasech s akademií. Myslím, že by se mohli vrátit do hry. Naším plánem je to, aby byli připraveni na zápas s Bilbaem, aniž bychom riskovali jejich další zranění.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace