Stačí jim krajíc chleba, kritizuje Del Nido Atlético a Valencii

José María del Nido. (© as.com)

Válka o příjmy z televizních práv pokračuje, na scénu vstoupil jako poslední prezident Sevilly José María del Nido, jenž zkritizoval přístup Atlética a Valencie.

"To, co Real Madrid a Barcelona nabídly Atléticu a Valencii, je krajíc chleba. A za ten se já neprodám. Jejich problém je, že jim finanční problémy znemožňují dívat se na věc z dlouhodobého hlediska. Proto jsou pro, ale takhle to nemůže pokračovat. Všichni bychom si měli být rovni. Není přípustné, aby v Lize mistrů obdržely Barcelona a Kodaň stejnou sumu, zatímco ve Španělsku dostal Real Madrid o tolik více než Racing. Pokud to tak bude i nadále, pojede Racing na Bernabéu vždy s cílem nedostat šest gólů," zlobí se Del Nido.

První muž Sevilly chce, aby se oba kritizované kluby připojily na stranu, na které jsou kromě Nervionenses také Villarreal, Athletic, Zaragoza nebo Espanyol. Podle jejich vedení by měly odměny za televizní práva spravedlivě odrážet fotbalovou realitu. Tedy přesný opak současné situace, kdy do kasiček Realu Madrid a Barcelony putují nesrovnatelně větší cifry, než kterých se dočkají zbylé týmy La Ligy.

"Za současných podmínek je nemožné, aby Sevilla, Valencia nebo Atlético bojovaly o titul. Uvidíte, že letos nám opět utečou o dvacet bodů. Náš klub alespoň umí s penězi nakládat, takže přestože nemá takové příjmy, nemá problémy."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace