Del Nido svolává prezidenty. Kromě Péreze a Rosella

José María del Nido (© as.com)

José María del Nido jde do boje proti Barceloně a Realu Madrid.

První muž Sevilly zorganizoval na čtvrtek schůzi, na níž by se mělo hledat řešení, jak změnit současnou situaci ohledně příjmů z televizních práv. Ty se ve Španělsku rozdělují oproti jiným ligám výrazně nerovnoměrně, z čehož těží Barcelona a Real Madrid. Oba velkokluby inkasují polovinu z celkových 600 milionů eur.

Del Nido chce využít zklamání fanoušků napříč celým Španělskem z výsledků úvodního kola letošní Primery, v němž Real Madrid zdolal Zaragozu 6-0 a Barcelona Villarreal 5-0. Příznivci La Ligy tuší, že ani letos se nic nezmění na boji o titul, který se týká výhradně dvojice nejbohatších klubů, což soutěž degraduje.

Na čtvrteční jednání pozval Del Nido prezidenty všech klubů Primery kromě Florentina Péreze z Realu Madrid a Sandra Rosella z Barcelony. Pětadevadesát procent již účast potvrdilo. Začíná se rodit revoluce v přerozdělování financní z televizních práv, nebo vše vyšumí do ztracena?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace