Atlético potvrdilo příchod Juanfrana, opačným směrem míří Ibrahima a opce na Cedrica

Juanfran Torres. (© as.com)

Juanfran Torres s definitivní platností mění Osasunu za Atlético. Oba kluby potvrdily přestup na svých oficiálních webech.

Juanfran se v novém působišti úspěšně podrobil lékařské prohlídce, po které podepsal smlouvu do roku 2015. Debutovat by mohl již v zítřejším utkání Copa del Rey proti Realu Madrid, na které jej Quique Sánchez Flores nominoval.

Osasuna za šestadvacetiletého fotbalistu inkasuje 4,25 milionu eur, dalších 500 tisíc eur může obdržet ve formě bonusů. Součástí dohody je i příchod Ibrahimy Baldého. K němu dojde po skončení letošní sezóny, kterou senegalský útočník tráví na hostování v druholigové Numancii. Atlético bude však mít díky klauzuli možnost získat hráče zpět.

Celek z Navarry navíc získal přednostní právo usilovat o dalšího mladíka Atlética, který hostuje v Numancii, Cedrica Mabwatiho, a to po dobu následujících dvou let.

Juanfran přišel na Reyno de Navarra před pěti lety, od té doby odehrál v červeném dresu 146 ligových zápasů, dalších 12 přidal v Copa del Rey a 9krát hájil barvy Osasuny v evropských pohárech.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace